Kennismaken

Wij hebben aandacht voor uw kind, maar ook voor u! Uiteraard laten wij u graag onze school zien en vertellen wij u over onze school, onze visie en ons onderwijs. Bel of mail onze directeur Anke van der Lee, om een afspraak te maken. Zij geeft u bij voorkeur een rondleiding tijdens schooltijden, zodat u met eigen ogen kunt zien en ervaren hoe wij onze ideeën in de praktijk brengen. 

 


Mail: directie punt obsdecirkel apestaart saamscholen punt nl 

Telefoon: 0413 256659

 

Aanmeldformulier Cirkel .pdf

Praatblaadje Cirkel

 

 

Klassewerkplek 2024!

 
Op 15 maart zijn de Klassewerkplekken 2024 bekend gemaakt. Super trots dat wij met de Cirkel voor de derde keer op rij Klassewerkplek 

 

https://www.klassewerkplek.nl/klassewerkplekken/obs-de-cirkel

 

Klassewerkplek 2024

Wat is Klassewerkplek?
Ieder jaar gaat Klassewerkplek op zoek naar scholen in Nederland en Vlaanderen die de beste werkplek voor onderwijsprofessionals hebben. Het onderzoek van Klassewerkplek vraagt de leerkrachten zélf om te oordelen over het werkgeluk op hun school. Daarbij kijken we naar 6 thema’s die aantoonbaar bijdragen aan het werkgeluk. Met de resultaten kunnen we zien waar het het leukste is om te werken, en die scholen zetten we natuurlijk in het zonnetje! Alle deelnemende scholen ontvangen een uitgebreide rapportage zodat ook zij aan de slag kunnen met nóg meer werkgeluk. Zo maken we met z’n allen het onderwijs de allertofste sector om in te werken!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren