Schoolnieuws

Schoolmail oktober 2022

In de bijlage vindt u de schoolmail met alle informatie voor de maand oktober.

 

Hartelijke groet,


Anke van der Lee

 

3 oktoberLees verder
Nieuwsbrief start schooljaar!

In de bijlage vindt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar.

We zijn heerlijk begonnen aan de Gouden Weken samen met alle kinderen!

 

 

8 septemberLees verder
Interview vakblad Schoolfacilities

Waarom is de Cirkel onder andere Klassewerkplek 2022 geworden?
Dat wordt in het artikel in de bijlage middels een interview toegelicht door directeur Anke van der Lee.

 

 

Nieuws uit de groepen

Wat staat er o.a. op de planning?
Wat staat er o.a. op de planning?
Goedemiddag allemaal, De komende weken staat er voor zowel groep 7 als groep 8 nog heel wat op het programma. Vandaag zijn we gestart met wat nieuwe stof en het herhalen van reeds behandelde zaken. Voor groep 7 geldt dat de weektaak leidend blijft en dat van daaruit gewerkt wordt aan de verschillende leerdoelen. Groep 8 zal wat minder vanuit de weektaak gaan werken en wat meer vanuit persoonlijke doelen. Dit, n.a.v. Route 8, maar ook op aanvraag van de kinderen zelf. De leerdoelen voor beide groepen zijn ook in de klas terug te zien op het whitebord. Vandaag zijn we bijvoorbeeld aan de slag gegaan met het aftellen en vermenigvuldigen van breuken. Op de foto's kunt u hierover iets zien. Groep 7 heeft deze week o.a. de staartdeling met cijfers achter de komma, het trema bij meervoudsvormen en het bezittelijk voornaamwoord op het programma staan. Uiteraard hebben we de komende periode ook aandacht voor de musical en alles wat daarbij komt kijken. Na het bestuderen van de tekst, waar de kinderen al veel tijd aan hebben besteed, gaan we nu oefenen om publieksgericht te spelen. Groetjes Jeroen.
30 mei
Lees verder
Talentmiddag 20 mei
Vanmiddag hebben de kinderen weer kennis kunnen maken met verschillende talenten. Zo was er aanbod drama/toneel, knutselen, darts, voetbal en boogschieten, bouwen en spelletjes spelen. Hier hebben ze weer een keuze uit mogen maken. Dank aan een aantal ouders, die ons hielpen zodat we meer keuze hadden en de groepjes klein konden houden. De laatste talentmiddag van dit jaar is op 8 juli. Leuk als u mee wilt doen!
20 mei
Lees verder
Samen leren
Samen leren
Samen rekenen, samen lezen en samen schrijven. Wat is samen leren toch fijn! En wat kunnen wij dat goed!😀
17 mei
Lees verder

Schoolplan

 

 

 

Bent u nieuwsgierig naar ons onderwijs? Dan laat ik u graag onze school zien en vertel ik u over onze visie en hoe wij ons onderwijs vormgeven. Bel naar school of mail mij om een afspraak te maken.

Bij voorkeur geef ik een rondleiding tijdens schooltijden, zodat u met eigen ogen kunt zien en ervaren hoe wij onze visie in de praktijk brengen. 

 

Anke van der Lee: ankevanderlee@saamscholen.nl 

Directeur OBS De Cirkel

0413 256659

 

Tekst nieuwe leerling

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren