Wat staat er o.a. op de planning?

Goedemiddag allemaal, 

 

De komende weken staat er voor zowel groep 7 als groep 8 nog heel wat op het programma. Vandaag zijn we gestart met wat nieuwe stof en het herhalen van reeds behandelde zaken. Voor groep 7 geldt dat de weektaak leidend blijft en dat van daaruit gewerkt wordt aan de verschillende leerdoelen. Groep 8 zal wat minder vanuit de weektaak gaan werken en wat meer vanuit persoonlijke doelen. Dit, n.a.v. Route 8, maar ook op aanvraag van de kinderen zelf. 

De leerdoelen voor beide groepen zijn ook in de klas terug te zien op het whitebord. Vandaag zijn we bijvoorbeeld aan de slag gegaan met het aftellen en vermenigvuldigen van breuken. Op de foto's kunt u hierover iets zien.
Groep 7 heeft deze week o.a. de staartdeling met cijfers achter de komma, het trema bij meervoudsvormen en het bezittelijk voornaamwoord op het programma staan. 

 

Uiteraard hebben we de komende periode ook aandacht voor de musical en alles wat daarbij komt kijken. Na het bestuderen van de tekst, waar de kinderen al veel tijd aan hebben besteed, gaan we nu oefenen om publieksgericht te spelen. 

 

Groetjes Jeroen. 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 7-8'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren