Welkom op de pagina van de ouderraad!

Wij willen onszelf graag even aan u voorstellen en laten weten wat wij doen. De ouderraad bestaat uit:
Auke Raab, Ingrid Cuppers, Ingrid Hubers, Linda Delauw, Kirsten van der Bolt, Hilda de Groot, Reggi van Lanen en Astrid Claassen.

De ouderraad bestaat uit meerdere ouders en organiseert voor alle kinderen op school diverse activiteiten die niet direct met onderwijs te maken hebben, maar zeker wel binnen het aanbod van school belangrijk zijn en sfeer verhogend werken. U kunt hierbij denken aan feestelijke activiteiten rondom Sinterklaas, Kerst, de schoolreis etc. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen om de kinderen een onvergetelijke tijd op de Cirkel te geven. Het geld wat hiervoor nodig is, wordt gedeeltelijk gerealiseerd uit opbrengsten van activiteiten (zoals b.v. het ophalen van oud papier in de wijk) en daarnaast door middel van het vragen van een vrijwillige jaarlijkse ouderbijdrage.

Op deze pagina treft u enkele documenten aan zoals ons jaarverslag, een brief over het ophalen van oud papier in de wijk en een ouderhulplijst. Lees alles rustig door en mocht u nog iets willen vragen of wilt u als ouder nog eens een rondleiding door de school? Geen probleem. Neem dan persoonlijk even contact op met één van ons of mail naar or.obsdecirkel@stichtingoog.nl.

Én natuurlijk: Bovenstaand mailadres kunt u tevens gebruiken om uw ideeën te laten horen of te laten weten dat u wel eens een keer een kijkje zou willen komen nemen op één van onze vergaderingen…u bent van harte welkom!

Jaarverslag ouderraad 2016-2017.docx

Begroting 2017-2018.pdf